Huvilan sauna. Kuva: Virve Mertanen
Huvilan sauna. Kuva: Virve Mertanen

Tervetuloa Helsinkiläisten loma- ja virkistysyhdistyksen jäseneksi!

Henkilöjäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voivat hakea kaikki helsinkiläiset. Otamme uusia varsinaisia jäseniä harkinnan mukaan seuraavan kerran keväällä 2023. Täytä jäsenhakemus ja kerro kiinnostuksestasi liittyä jäseneksi, niin kutsumme sinut seuraaviin yhteisiin talkoisiin, joissa pääset tutustumaan muihin helviläisiin ja yhdistyksen käytäntöihin. Tämän jälkeen, jos olet edelleen kiinnostunut jäsenyydestä ja sitoudut jäsenyyden ehtoihin, hyväksytään jäsenhakemuksesi seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Perehdytämme kaikki uudet jäsenet. Tutustu yhdistyksen toimintaan ja tarkoitukseen sekä yhdistyksen sääntöihin. Jäsenen on sitouduttava osallistumaan vähintään kaksiin talkoisiin per vuosi. Toimintamme on yhteisöllistä ja perustuu jakamiseen. Huvilaa, sen pihapiiriä, saunaa ja veneitä käytetään ja kunnostetaan yhdessä. Tämä edellyttää jäseniltämme yhteisötaitoja: avoimuutta, joustavuutta ja kykyä yhteistyöhön.

Jäsenmaksu vuonna 2022 on 150 €/vuosi. Liittymismaksu on 50 €. Varsinaisen jäsenen puoliso tai lapsi voi halutessaan liittyä perhejäseneksi 30 €/vuosi. 


Jäsenetuja:

  • Mahdollisuus varata yksi kamari 5 vrk/kesäkausi Björknäs II -huvilalta (perhejäsenyys tuottaa oikeuden yhteen lisävaraukseen).
  • Mahdollisuus yhdistyksen kahden soutuveneen ja yhden moottoriveneen käyttöön.
  • Oikeus käyttää huvilan yhteisiä tiloja, pihapiiriä ja saunaa päiväretkeilyyn Vartiosaaressa.
  • Mahdollisuus osallistua jäsenten järjestämään muuhun toimintaan (retket, työpajat, tapahtumat ym.).