Vanhojen ikkunoiden kunnostus perinteisin menetelmin, työpajaviikonloppu II

  • la-su 18.19.6.2022
  • Björknäs II -huvila, Vartiosaari, Helsinki

Tervetuloa oppimaan ikkunoiden kunnostusta perinteisin menetelmin Björknäs II -huvilalle lumoavaan Vartiosaareen! Työpajan ohjaajana toimii restauroinnin artenomi (AMK) Larissa Mäenpää. Viikonlopun aikana saat tietoiskun ikkunoiden kunnostamisen tekniikasta ja materiaaleista, vanhaa kunnioittaen. Pääset omin käsin työstämään 1920-luvulla rakennetun huvilan ikkunoita eri vaiheissa jättäen oman kädenjälkesi helsinkiläisten höyrylaivakauden rakennushistoriallisesti arvokkaiden huviloiden tarinaan. Työskentelemme sekä sisällä että ulkona. Aiempaa kokemusta ei edellytetä, ainoastaan sitoutumista koko viikonloppuun.

Työpajan kesto on la 18.6. ja su 19.6. klo 10–17. Viikonlopun hinta on 100 euroa (50 euroa/pv) sisältäen ohjauksen, työvälineet ja materiaalit, vakuutuksen, lämpimän lounaan (vg, gl) sekä aamu- ja iltapäiväkahvin/teen. Paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten varaathan pian omasi! Paikat täytetään ensisijaisesti koko viikonloppuun sitoutuville. Jos paikkoja jää, voidaan niitä täyttää päiväkohtaisesti. Tarkemmat saapumis- ym. ohjeet ja ohjelman lähetämme ilmoittautuneille.


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu työpajaan allaolevalla lomakkeella. Saat sähköpostissa ohjeet kurssimaksun suorittamiseen. Paikkasi kurssilla vahvistetaan, kun maksu on suoritettu.


Peruutusehdot

Voit peruuttaa osallistumisen ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen bjorknasinhuvila[at]gmail.com viimeistään 14 vrk ennen kurssin alkua. Tällöin palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista hyvitämme 50 % kurssimaksusta.


Tiedustelut

bjorknasinhuvila[at]gmail.com

Ilmoittautuminen

Osallistun *
Kurssimaksu *

Tarjoamme molempina työpajapäivinä lämpimän vegaanisen ja gluteenittoman kasvislounaan lisukkeineen sekä aamu- ja iltapäiväkahvin/teen.

*

Ilmoittautumistiedot lähetetään osoitteeseen bjorknasinhuvila[at]gmail.com.